Baxter OHara
Credibility Strength Sustainability
Energy Australia Elermore Vale

Project Type - Comprehensive fitout and refurbishment
Project Value - $1.2 million
Duration - 10 Weeks

Complete conversion and refurbishment of 1500 square metres of interior space, including external car park and drainage.

A former television studio was converted into modern offices to accommodate staff relocated from Energy Australia’s Shortland campus.

The lump sum competitive tender project included the demolition and replacement of all existing interior fixtures and fittings, and the replacement of all building services. In particular, it featured seamless cooperation with client-nominated subcontractors and the project manager, Suters Architects.

The successful collaboration between client, project manager and builder delivered a final product of high integrity and finish and within tight time constraints. The project won a Master Builders Association Merit Award.

  Download a pdf of this project

  • ea-elermorevale-3.jpg
  • ea-elermorevale-1.jpg
  • ea-elermorevale-2.jpg
ea-elermorevale-3.jpg

Site Map  /  © Baxter Building Co Pty Ltd 2018